https://mariaskolarikou.com/wp-content/uploads/2021/02/teck-neck.jpg

Teck Neck Lines

by marianna

Στον σύγχρονο τρόπο  ζωής και ειδικά στην εποχή του lockdown, με  την  υπερβολική  χρήση κινητών , tablet, zoom meetings,  οι  teck neck lines ( οριζόντιες γραμμές στο λαιμό) αποτελούν  ένα φαινόμενο σε έξαρση!

Οι ηλικίες  που εμφανίζεται , ολοένα και μικρότερες!

Τι είναι οι teck neck lines;

Όπως  το όνομα υπονοεί,  οι  γραμμές  αυτές δημιουργούνται από την επαναλαμβανόμενη ή παρατεταμένη  κάμψη του αυχένα  προς τα κάτω και μπροστά, προκειμένου να κοιτάμε την οθόνη κινητού, υπολογιστή ή lap top. Σύμφωνα με την πλαστικό Μαρία Σκολαρίκου,  « για  κάθε  εκατοστό  που αυχένας μας κάμπτεπται μπροστά , περισσότερο βάρος  προστίθεται λόγω βαρύτητας  σε όλη την περιοχή , με αποτέλεσμα τις ορατές οριζόντιες γραμμές που είτε κάνουν την  εμφάνισή τους , είτε επιδεινώνονται».

Η λύση

  1. ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ

Το δέρμα του λαιμού είναι από τα πιο ευαίσθητα  σε όλο μας το σώμα. «Η στιβάδα του δέρματος είναι πολύ λεπτή , επομένως και η περιεκτικότητά του σε κολλαγόννο και ελαστίνη ,» σύφωνα με την πλαστικό Κα Σκολαρίκου.

Η ιατρός προτείνει την φροντίδα του λαιμού με τη Νο1 σειρά φαρμακοκαλλυντικών  skinceuticals που θα βρείτε στο ιατρείο μας . « Η καθημερινή  εφαρμογή αντιηλιακού ευρέος φάσματος είναι απαραίτητη , καθώς η UV ακτινοβολία είναι υπεύθυνη για τη χαλάρωση και τη δημιουργία γραμμών στο  λαιμό.

« Επίσης , τα κορυφαία αντιοξειδωτικα serums των Skinceuticals  πλούσια από κάθε άλλο σε vit. C, διατηρούν την ελαστικότητα και συσφίγγουν το δέρμα, χάριν στα ενεργά συστατικά τους που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόννου του  λαιμού.

Τέλος δεν θα μπορουσε να λείψει από την καθημερινή ρουτίνα η χρήση της πιο εξειδικευμένης κρέμας για την περιοχή του λαιμού από τα Skinceuticals,  με ρετινόλη, συσφικτικά τριπεπτίδια και κολλαγόνο για πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης της περιοχής. Απλώνουμε την ενυδατική μετά το αντιοξειδωτικό και πριν το αντιηλιακό , σε καθημερινά, με κινήσεις από τη βάση του λαιμού χαμηλά,  προς τα πάνω στην περιοχή της κάτω γνάθου», εξηγεί η πλαστικός Κα Σκολαρίκου.

  1. HIGH END ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ –EΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΝΒΑΤΙΚΕΣ (Ενέσιμες)

Στο ιατρείο μας θα βρείτε τις πιο προηγμένες και επαναστατικές θεραπείες  , αναίμακτες, ανώδυνες , με άμεσα ορατά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για το λαιμό.

« Ως πλαστικός χειρουργός, διαθέτω στη φαρέτρα μου όλα τα όπλα για την αντιμετώπιση προβλημάτων ήπιων, μέτριας  βαρύτητας και έντονης χαλάρωσης στον λαιμό. Οι  γραμμές teck neck, κυρίως αφορούν σε ήπια προς μέτρια χαλάρωση του δέρματος , άρα αντιμετωπίζονται συνήθως με ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες στο ιατρείο.

Αρχικά, μπορούμε  να χαλαρώσουμε τους μύες του πλατύσματος που συσπώνται και δημιουργούν τις κάθετες μπάντες με νευροτοξίνη, σύμφωνα με την Κα Σκολαρίκου

Επίσης για την ανάπλαση του δέρματος της περιοχής μπορούμε να εφαρμόσουμε Dermapen 4  microneedling,  για σύσφιξη και κολλαγονογέννεση, σε  συνδυασμό  με HIFU 4D Linear Max, που συμβάλλει δια  της εξελιγμένης τεχνολογίας των υπερήχων στη μεταφορά θερμότητας στις εν  τω βαθει στιβάδες του λαιμού που ανορθώνουμε στο face lift για ακόμα πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα σύσφιξης ακόμα και 2 χρόνια μετα!

Ακόμα εφαρμογή λεπτόρρευστου ενέσιμου κολλαγόνου , στο εσωτερικό  και  σε όλη την έκταση των οριζόντιων γραμμών,  μπορεί άμεσα να τις εξαφανίσει γεμίζοντάς τες!

Τέλος  skinbooster  μεσοθεραπείες, ενισχυμένες και με νευροτοξίνη, ή όχι,   ανά  τακτά χρονικά διαστήματα  μέσα στο χρόνο και τα ανορθωτικά νήματα στην περιοχή του λαιμού , συμβάλλουν στην ταυτόχρονη σύσφιξη και ανόρθωση του.

Στο επίμονο διπλοσάγονο που επιβαρύνει την εικόνα , μπορούμε , άμεσα και ανώδυνα  μέσα στο ιατρείο να εφαρμόσουμε εξειδικευμένο λιποδιαλυτικό ένζυμο με μόνιμα αποτελέσματα!!

mariannaTeck Neck Lines