https://mariaskolarikou.com/wp-content/uploads/2018/04/Wedding-.png

Παντρεύεσαι; Αυτές είναι οι ιδανικές θεραπείες πριν το γάμο!

by marianna

THE BRIDAL GAMES- SAY YES!!

Σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, έχουμε τη χαρά και τιμή να μας εμπιστεύονται μέλλουσες νύφες από όλη τη χώρα και το εξωτερικό, για την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους!

Εξατομικευμένα πρωτόκολλα ομορφιάς προσώπου και σώματος επιλέγονται από την πλαστικό κα Σκολαρίκου με τη μέλλουσα νύφη για την κάλυψη κάθε ανάγκης.

ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ 

Α. ΣΩΜΑ

Οι συνηθέστερες επεμβάσεις που προτιμούν οι μέλλουσες νύφες αφορούν κυρίως στην αύξηση του στήθους ή ανόρθωση ή και τα δύο μαζί. Το ντεκολτέ είναι πολύ βασικό να είναι τέλειο και φυσικά επηρεάζει την επιλογή του κατάλληλου νυφικού!!

Επίσης, η λιποαναρρόφηση σε κοιλιά, μέση, μηρούς, προγούλι, χέρια , σε συνδυασμό με τη λιπογλυπτική και λιπομεταφορά σε περιοχές όπως το στήθος ή οι γλουτοί είναι πολύ δημοφιλείς επεμβάσεις κάποιους μήνες πριν το ευτυχές γεγονός και μας προσφέρουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε μια άψογη σιλουέτα που οι νύφες μας μπορούν περήφανα να επιδείξουν τη μέρα εκείνη αλλά και να απολαμβάνουν για μια ζωή!!

Β. ΠΡΟΣΩΠΟ-ΛΑΙΜΟΣ

Ανάμεσα στις πιο διαδεδομένες επεμβάσεις είναι η ρινοπλαστική η χειρουργική διόρθωση των αφεστώτων ώτων ( κοινώς τα πεταχτά αυτιά) και ως ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που γίνεται στο χώρο του ιατρείου, είναι η σύσφιξη λαιμού και περιγράμματος προσώπου με ανορθωτικά νήματα COG – silhouette soft .

ΕΝΕΣΙΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Α. ΣΩΜΑ

 1. ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ – ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

Στις περιοχές εντοπισμένου , περιορισμένου και επίμονου τοπικού πάχους, σε κοιλιά , μηρούς, προγούλι, πλάγια κοιλιάς, χέρια, εφαρμόζεται εξειδικευμένη , ισχυρή λιποδιαλυτική ουσία (δεσοξυχολικό οξύ, ίδια δραστική ουσία με το αντίστοιχο αμερικάνικο Kybella), στο ιατρείο, με απόλυτη ασφάλεια και με αποτελέσματα μοναδικά και μόνιμα! Απαιτούνται σίγουρα 3-4 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος κάθε 1,5-2 μήνες. Ταυτόχρονα αν κριθεί απαραίτητο, με ένα ειδικό εργαλείο, η ιατρός εξομαλύνει τυχόν εισολκές ( σαν λακούβες) στην περιοχή των μηρών, γλουτών, βελτιώνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού!

 1. ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

Κανείς δεν μπορεί να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα, αλλά εμείς σίγουρα τη μειώνουμε την περιορίζουμε και την ελέγχουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό, ώστε οι μέλλουσες νυφούλες να φορέσουν άφοβα το μπικίνι τους στο μήνα του μέλιτός τους! Οι μαρτυρίες μας από τις γυναίκες που μας εμπιστεύονται ξεπερνούν κάθε προσδοκία! Ξεκινήστε και εσείς άμεσα! Απαιτούνται περίπου 6-8 συνεδρίες, εβδομαδιαία και συντήρηση 3 συνεδριών στο 8 μηνο.

 1. ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ
 2. ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ
 3. ΝΗΜΑΤΑ PDO (στο ιατρείο, γρηγορα και ανώδυνα σε μηρούς, γλουτούς ,κοιλιά, χέρια).

Β. ΠΡΟΣΩΠΟ 

 1. BOTOX ( 2 φορές το χρόνο).

Καλό είναι να ξεκινάει κανείς 1 χρόνο πριν το γάμο, για καλύτερα αποτελέσματα και σίγουρα η τελευταία συνεδρία προ του γάμου να γίνεται 1,5 -2 μήνες πριν.

 1. ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ( χείλη, περίγραμμα, ζυγωματικά, κατω από τα μάτια, μέτωπο, λαιμός, γραμμες μαριονέττας, πηγούνι, μύτη).

Η διάρκεια του υαλουρονικού ποικιλει από ατομο σε ατόμο ανάλογα με την περιοχή που εφαρμόζεται και την πυκνότητα του υλικού. Συνήθως διαρκεί 12-18 μήνες, τα πιο πυκνόρρευστα που μπαίνουν στα ζυγωματικλα μπορούν να κρατήσουν και 2 χρόνια , ενώ στα χείλη περιπου 6-8 μηνες.

 1. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ BOTOX-ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ( Η θεραπεία trademark “Liquid Facelift “ της πλαστικού Μ. Σκολαρίκου
 2. ΝΗΜΑΤΑ COG , PDO ( προσωπο-περιγραμμα, λαιμος)

Διάρκεια 1-1,5 έτος. Για καλύτερα αποτελεσματα ενισχυση στο 8μηνο).

 1. PRP ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ( 3 συνεδριες , 1 κάθε μηνα)
 2. SKINBOOSTER ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ (( 3 -4 συνεδριες , 1 κάθε μηνα)
 3. ΧΗΜΙΚΑ PEELING ( Για κηλίδες, πανάδες, δυσχρωμίες, παλαιά ακμη)

Απαιτουνται 4-6 συνεδρίες ανά 1-1,5 μήνα και όχι καλοκαιρινή περίοδο.

 1. SKINCEUTICALS ΦΑΡΜΑΚΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ (φροντίδα και περιποίηση της επιδερμίδας σας όλο το χρόνο στο σπίτι)

Χορηγούνται από το ιατρείο μας και ολοκληρώνουν τις ενέσιμες ή επεμβατικές θεραπείες .

Οι νύφες μας τρελαινονται για το αντιοξειδωτικό serum skinceuticals, πίνουν νερό στο όνομα του serum υαλουρονικού μας για τημοναδική λάμψη και ενυδάτωση και δεν εγκαταλείπουν ποτέ την κρέμα ματιών και το μοναδικής νανοτεχνολογίας αντιηλιακό με 50 SPF ευρέως φάσματος!!!

ΤΟ ΣΩΣΤΟ TIMING!!! 

Σύμφωνα με την πλαστικό κα Σκολαρίκου, το σωστό timing κανει τη διαφορά!!

Οι περισσότερες θεραπείες καλό είναι να ξεκινάνε ακόμα και 1 χρόνο πριν το γάμο και να επαναλαμβάνονται ενδιάμεσα.

Οι μη επεμβατικές θεραπείες για την φροντίδα του δέρματος καλό είναι να έχουν ολοκληρωθει 1,5 μηνα πριν το γάμο ώστε να έχουμε εξασφαλίσει την καλύτερη ποιότητα και λάμψη για την ημέρα εκεινη.

Τα χειρουργεία πρέπει να προγραμματίζονται αρκετο καιρό πριν ουτως ώστε, να έχει ολοκληρωθεί η επούλωση ομαλά , να έχουν απορροφηθεί τυχόν οιδήματα και να είναι ολοκληρωμένο το τελικό αποτέλεσμα. Το τελικό αποτέλεσμα μιας ρινοπλαστικής φαίνεται καλύτερα 8-12 μηνες μετα. Η λιποαναρρόφηση- λιπογλυπτική καθως και οι επεμβασεις στηθους καλο είναι να πραγματοποιουνται 4-6 μήνες τουλάχιστον πριν.

Αφήστε σε εμάς τη φροντίδα του προσώπου και του σώματός σας και εσεις ασχοληθείτε μόνο με το να απολαύσετε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας δίπλα στον αγαπημένο σας!!

mariannaΠαντρεύεσαι; Αυτές είναι οι ιδανικές θεραπείες πριν το γάμο!